top of page

Bronzen Beelden | Frank Stoopman

Bronzen beelden

Wilt u een bronzen beeld laten vervaardigen naar eigen wens?

Neem vrijblijvend contact met me op voor een creatie naar uw eigen bronzen beeld. U kunt meteen op de website klikken om al enig idee te hebben wie ik ben in mijn vak. Mijn werk staat in diverse galeries en op openbare locaties in het land. Wellicht bent u wel eens blijven staan bij het paard ‘Zevenhoef’ in de gemeente Zevenhoven, ‘Skateboarder’ in Almelo of  ‘Tijl Uilenspiegel’ in de gemeente Almelo.

Aphrodite_edited.jpg

Creatief, open en vrijheid

Al meer dan 30 jaar ben ik actief in het beeldhouw vak.  Het vervaardigen van bronzen beelden brengt veel vrijheid met zich mee. 
Kinderen in hun beweging zijn een voortdurende inspiratiebron, zo ook zijn  dans en poëzie telkens weerkerende onderwerpen. 
Naast het maken van bronzen beelden geef ik ook workshops aan groepen.  Mijn openheid en enthousiasme steken u zeker aan. U krijgt enig inzicht in de wereld achter de vormen, het creatieve proces, maar ook in het gehele proces om tot een bronzen beeld te komen. U bent van harte welkom in mijn atelier;  op aanvraag kom ik naar u toe.

Werkwijze: voor een bronzen beeld

Indien mijn bestaande werk u aanspreekt, kan ik ook naar uw idee een beeld voor u op maat maken. U bent van harte uitgenodigd om  naar mijn atelier in Rotterdam te komen. Hier bespreken we samen de wensen en ideeën die u heeft om tot het beeld te komen. Naar aanleiding van uw idee ga ik aan het werk. Ik maak een schets in klei of was. Deze schets laat ik aan u zien. Misschien wilt u iets wijzigen? Daarna ga ik weer verder. Met dit stap voor stap plan, komen u en ik tot een optimaal resultaat. Tot slot wordt het beeld in de gieterij in brons gegoten en de kleur aangebracht die u wenst.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om het een en ander door te spreken.
Verdere info naar :  ‘bekijken’ wat u toegang geeft tot mijn website.

 

Tel. 06-40206924

Frank.stoopman@gmail.com

Ingeschreven bij het Centrum Voor Beeldende Kunst Rotterdam

Bronzen Beeld

Cursus Boetseren
Mensfiguur brons
Portret in brons
Relatiegeschenken
Tuinbeelden​
​Kinderen in brons


 

Bronzen beeld Bronzen beeld Bronzen Beeld

Gabriëlle.jpg
bottom of page