top of page

Tuinbeelden | Frank Stoopman

Bronzen tuinbeelden

 

Een beeld in de tuin geeft een prachtig accent en kan ook uw tuin verrijken. Ik vervaardig bronzen tuinbeelden naar eigen wens. Er  staan werken in mijn atelier en diverse galeries (zie website) alwaar u natuurlijk vrij bent om deze aan te kopen.

Wist u dat mijn werk ook op openbare locaties staat? Wellicht is uw oog weleens gevallen op de ‘Skateboarder’ in gemeente Almelo of het paard ‘Zevenhoef’ in de gemeente Zevenhoven, of Tijl Uilenspiegel in de gemeente Raalte? Deze bronzen beelden zijn in opdracht gemaakt. 

Indien u een bronzen tuinbeeld op maat wilt laten vervaardigen? Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 


 

Werkwijze: voor een bronzen beeld 

 

Indien mijn bestaande werk u aanspreekt, kan ik ook naar uw idee een beeld voor u op maat maken. U bent van harte uitgenodigd om  naar mijn atelier in Rotterdam te komen. Hier bespreken we samen de wensen en ideeën die u heeft om tot het beeld te komen. Naar aanleiding van uw idee ga ik aan het werk. Ik maak een schets in was. Deze schets laat ik aan u zien. Misschien wilt u iets wijzigen? Daarna ga ik weer verder. Met dit stap voor stap plan, komen u en ik tot een optimaal resultaat. Tot slot wordt het beeld in de gieterij in brons gegoten en de kleur aangebracht die u wenst.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om het een en ander door te spreken.

Verdere info naar :  ‘bekijken’ wat u toegang geeft tot mijn website.

Onverzettelijk.JPG
Sarah.JPG

Tuinbeelden

Cursus Boetseren

Mensfiguur brons

Portret in brons

Relatiegeschenken

Tuinbeelden


​Kinderen in brons


 

Tuinbeelden Tuinbeelden Tuinbeelden

bottom of page